8 viikon

360°valmennus auttaa uuteen alkuun!

Seuraavasta aloituksesta tiedotamme päivämäärän varmistuttua. 

360° valmennus on painonhallintakokonaisuus, joka keskittyy sekä henkiseen että fyysiseen hyvinvointiisi! Yhdessä rakensimme valmennuksen, jota olemme aina itse kaivanneet. Kannustamme rauhalliseen ja kestävään muutokseen ilman hötkyilyä ja huonoa omatuntoa. 

Kenelle:


  • Sinulle, joka kaipaat lisää puhtia arkeesi, virtaa ruuhkavuosista selviämiseen tai apua painonhallintaan.  Voit aloittaa täysin nollasta tai olla jo pidemmällä muutoksessasi!
  • Haluat työkalut pysyvään muutokseen 
  • Kaipaat aitoa vertaistukea ja ryhmähenkeä
  • Valmentajien jatkuva tuki. Me olemme täällä sinua varten! 

Sisältää:


  • Monipuoliset ja säännöllisesti vaihtuvat ateriakokonaisuudet koko valmennuksen ajalle. Uskomme  normaalin arkiruuan voimaan. 
  • Kannustavat ja selkeät ohjeet liikkumiseen. Treeniohjelmamme haastavat sinua lähtötasostasi riippumatta! Otamme myös huomioon krempat ja krämpät. Uskomme parantavaan, ei hajottavaan liikuntaan. 
  • 360° Facebook-ryhmän jäsenyyden. Vaihda kuulumisia ja kokemuksia ryhmässä. Vertaistuessa on voimaa!
  • Vaihtuvat teemat fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin. Muutos lähtee usein korvien välistä ja sinne sukellamme esim. viikottaisissa live-tapaamisissa. 

"


Parasta Kelpaamossa on vertaistuki! Ei tarvinnut jäädä yksin minkään asian kanssa.


"


Valmennuksen ohjeet selkeitä. Ei tarvinnut mennä verenmaku suussa.


"


Valmennuksen rauhallinen tahti. Kannustetaan oikeasti muuttamaan elintapoja. 


Tämän takia ihastut 360° valmennukseen:

MAITTAVAA RUOKAA

Kelpaamossa ei harrasteta kitukuureja, vaan uskomme normaalin arkiruoan voimaan. Olemme koonneet valmennukseen lukuisia aterioita, joista pääset rakentamaan itsellesi mieleisen kokonaisuuden. Olemme huomioineet myös erikoisruokavaliot.  

RYHMÄN TUKI

Kelpaamon ehdoton vahvuus on YHTEISÖ. Uskomme vahvasti yhteisöltä saatavaan tukeen ja kannustukseen. Valmennuksessa pääset osaksi Facebook-ryhmäämme sekä saat kattavan tuen sähköpostitse. Vastaamme sinua askarruttaviin kysymyksiin viipymättä. Kelpaamossa ei tunneta tyhmiä kysymyksiä!

ELÄMÄN EVÄÄT

Painonhallinnassa on kyse paljon muustakin kuin syömisestä, syömättömyydestä, kaloreiden laskemisesta, ruokapäiväkirjoista, paastoilusta...listaa voi jatkaa loputtomiin! Kelpaamossa voit heittää hyvästit vanhoille uskomuksille ja keskittyä oikeasti tärkeään: itseesi!

Useita maksutapoja

Meillä voit maksaa myös Smartumilla, ePassilla, Edenredillä, EazyBreakilla. Myös osamaksumahdollisuus. Lähetä viesti info@kelpaamo.fi ja käsittelemme maksusi pikaisesti!

Seuraavasta aloituksesta tiedotamme päivämäärän varmistuttua.

Copyright Kelpaamo 2019 - All Rights Reserved. Privacy Policy
>