Kelpaamon kesärepäisy 

Ota niskalenkki kesästä!

Kesärepäisy pähkinänkuoressa

Aloitus 8.6.2020.
4 viikkoa   17,90€

Te pyysitte, me päätimme vastata toiveeseen!

Kesällä syömiset ja juomiset saattavat riistäytyä käsistä. Kesärepäisy on suunniteltu juuri kesää silmällä pitäen. Pääset edelleen nauttimaan kesästä, mutta repäisy antaa rungon syömisiin ja monipuolisia liikuntavinkkejä.
Ruokavaliomme avulla painonpudottaminen on mahdollista myös kesällä!

  1. 1
    Saat ruoka- ja liikuntaohjelman viikottain sähköpostiisi. Ruokavalio päivittyy ja muokkautuu viikottain, joten kyllästymään et pääse. Kelpaamon mantran mukaan myöskään nälkää sinun ei tarvitse nähdä! Ruokavalion avulla on mahdollista pudottaa painoa ja suunnitella kesän syömiset niin, ettei syksyä tarvitse startata uudella painonpudotusprojektilla. 
  2. 2
    Livetuokiot kerran viikossa. Kysy meiltä ja me vastaamme. Livessä käsitellään ruokaan ja liikuntaan liittyviä kysymyksiä sekä kaipaamiasi teemoja. 
  3. 3
    Facebook -ryhmän tuen. Vertaistuki kuuluu olennaisena osana Kelpaamoon. Voit hyödyntää suljetussa Facebook -ryhmässä saamasi vertaistuen tai edetä itsenäisesti ilman ryhmää. 

Lähde mukaan nyt!

USEITA MAKSUTAPOJA


Meillä voit maksaa myös Smartumilla, ePassilla, Edenredillä, EazyBreakilla! Lähetä viesti info@kelpaamo.fi ja käsittelemme maksusi pikaisesti!

© 2020,

>