Rekisteriseloste ja evästeet

Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/1999) 10 §
Laatimispäivä 23.10.2019


  1. Rekisterinpitäjä
    Nimi: Hieronta- ja valmennuspalvelut VenlAvaTraining
    Osoite: Kupittaankatu 27 20700 Turku
    0503066803 / mira@venlavatraining.fi
  2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
    Nimi: Mira Lattu
    Osoite: Kupittaankatu 27 20700 Turku
    0503066803 / mira@venlavatraining.fi
  3. Rekisterin nimi
    Kelpaamon asiakasrekisteri
  4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
    Pidämme asiakasrekisteriä kelpaamo.fi -sivuston kautta sivustolta tuotteita/palveluita tilanneista sekä yhteydenottolomakkeen kautta viestin jättäneistä henkilöistä.  Rekisterin käyttötarkoitus on ylläpitää Kelpaamo.fi -sivuston asiakassuhdetta jäseniin ja asiakkaiden tilauksia. 
  5. Rekisterin tietosisältö
    Asiakasrekisterin tietosisältö:
    Asiakasrekisteri sisältää seuraavia tietoja:
    Henkilön etu- ja sukunimi
    Sähköpostiosoite
    Puhelinnumero
    Postiosoite
    Yhteydenottolomakkeen sisältö:
    Henkilön etu- ja sukunimi
    Sähköpostiosoite
    Yhteydenottolomakeen sisältö
  6. Säännönmukaiset tietolähteet
    Tiedot saadaan asiakkaalta itseltään tai hänen uskotulta edunvalvojalta ostotapahtuman yhteydessä tai henkilön ottaessa itse yhteyttä yhteydenottolomakkseen kautta. 
  7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset
    Rekisterinpitäjä ei luovuta rekisterin tietojaan kolmansille osapuolille, lukuun ottamatta asiakkaan tilan vaatimaa edunvalvojaa. Rekisterin tiedot ovat käytössä ainoastaan rekisterin ylläpitäjällä ja asiakkaalla.
  8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
    Mitään tietoja ei siirretä tai jaeta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

    Rekisterin suojauksen periaatteet
    A manuaalinen aineisto:
    Jos ATK:lle tallennetusta rekisteristä tulostetaan manuaalista aineistoa, aineisto säilytetään lukitussa tilassa ja vain rekisterinpitäjällä on aineiston käyttöoikeus.

    B ATK:lla käsiteltävät tiedot:
    Vain rekisterinpitäjällä on aineiston käyttöoikeus, eikä rekisteriä luovuteta sivullisille. Kelpaamo.fi -sivustolla säilytetään henkilötietoja niin kauan kuin se on tarpeen niiden tarkoitusten toteuttamiseksi, joita varten henkilötiedot on kerätty.

    Rekisteröidyn tietoja ei käytetä suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten.
    Seuraamme verkkosivustomme käyttöä evästeillä. (Lue lisää evästeistä alempana).

    Tarkistusoikeus:
    Rekisteröidyllä (tai edunvalvojalla) on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.
    Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta.
    Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.

    Turussa 23.11.2019 
    Mira Lattu / Hieronta- ja valmennuspalvelut VenlAvaTraining, Kelpaamo.fi

     

     


Evästeet


Tätä sivustoa käyttämällä hyväksyt, että voimme asettaa evästeitä tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi.


1. Mitä evästeet ovat?

Eväste eli cookie on datatiedosto, joka tallennetaan tietokoneellesi vieraillessasi internetsivustoilla. Tiedosto sisältää pienen määrän tietoa siitä, mitä vierailusi aikana teet sivustollamme. Palvelin lähettää tiedon siitä mitä teet tai teit sivustolla omalla selaimellesi. Seuraavan kerran vieraillessasi samalla sivustolla tieto voidaan hakea suoraan omalta koneeltasi palvelimen sijaan.

Lisätietoa evästeistä saat sivulta www.aboutcookies.org.


2. Miksi evästeitä käytetään?

Evästeet tunnistavat tietokoneesi, kun tulet sivustolle uudelleen. Ne muistavat myös sivustolla aikaisemmin tekemäsi valinnat ja parantavat siten sivuston käyttökokemusta. Evästeiden avulla pystyy esimerkiksi tunnistamaan käyttäjän laitteet sekä mukauttamaan mahdollisia mainoksia sivuilla sekä mahdollisissa muissa palveluissa.


3. Mitä evästeitä käytetään?

Jotkin evästeet ovat sivustomme teknisen toiminnan ja käytön vuoksi välttämättömiä. Nämä evästeet eivät kerää käyttäjästä tietoa, jota voitaisiin hyödyntää markkinoinnissa tai muistamaan käyttäjän valitsemia sivustoja.

Suorituskykyä mittaavat evästeemme keräävät tietoa siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivujamme (esim. eniten käytetyt sivut, mahdolliset virheviestit). Nämä evästeet eivät kerää käyttäjistä tunnistettavia tietoja, vaan ne ovat anonyymejä ja niitä käytetään ainoastaan parantamaan nettisivujen toimivuutta. Nettisivumme käyttää Google Analytics –evästeitä. Näiden evästeiden keräämät tiedot siirretään ja tallennetaan Googlen palvelimille, joista osa saattaa sijaita EU:n ulkopuolella ja joihin tässä tapauksessa sovelletaan paikallista tietosuojalainsäädäntöä.

Sivuilla olevat kolmansien osapuolten liitännäispalvelut (esim. Google-tilastointi tai Facebook-liitännäiset) saattavat tallentaa käyttäjän tunnistamiseen käytettävää tietoa, mihin emme valitettavasti voi vaikuttaa. Jos haluat estää niitä seuraamasta liikkumistasi verkossa, voit kytkeä ns. kolmannen osapuolen evästeet pois käytöstä selaimesi asetuksista. Ohjeet löydät selaimesi ohjesivuilta.

Sivuillamme saattaa olla myös painikkeita, jotka helpottavat sisällön jakamista eri verkkoviestintäympäristöihin ja sosiaaliseen mediaan. Jos käytät näitä painikkeita, valitsemaltasi palvelulta voidaan asettaa eväste päätelaitteellesi. Nämä evästeet eivät ole hallinnassamme. Lisätietoja kolmannen osapuolen evästeiden käytöstä saat kyseisen osapuolen verkkosivulta.


4. Ovatko evästeet haitallisia?

Evästeistä ei ole haittaa tietokoneelle tai netissä surfailuun. Evästeet ovat tavallisia tekstitiedostoja, jotka eivät voi sisältää viruksia. Tiedostot ovat lisäksi pienikokoisia, joten koneesi muisti ei siis täyty, vaikka sallitkin evästeiden tallennuksen koneellesi.


5. Evästeiden hallinta ja estäminen

Jos et halua vastaanottaa evästeitä, voit muuttaa Internet-selaimesi asetuksia niin, että saat ilmoituksen aina kun evästeitä ollaan lähettämässä tietokoneellesi. Vaihtoehtoisesti voit estää evästeiden käytön kokonaan. Evästeiden käyttöä voi rajoittaa tai sen voi estää Internet-selaimen kautta (katso tarkemmat tiedot selaimen ohjeista).

Jos estät evästeiden tallennuksen tai poistat ne käytöstä, jotkin verkkosivujemme toiminnoista eivät välttämättä toimi oikein.

>