Annan suostumukseni käsitellä tietojani tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.

TOIMITUSEHDOT

TOIMITUSEHDOT, 23.10.2019 

Verkkokaupan toimitusehdot, voimassa 23.10.2019 alkaen. Näitä toimitusehtoja sovelletaan Kelpaamo.fi, jäljempänä Hieronta- ja valmennuspalvelut VenlAvaTraining (2485762-3) osalta. 

1. Yleiset maksu- ja toimitusehdot

Verkkokaupan tuotteita myy Hieronta- ja valmennuspalvelut VenlAvaTraining (2485762-3). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomessa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.


   Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta https://kelpaamo.fi.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistuksesta näet: Tilauksesi, tilauksesi hinnan sekä alv- erittelyn.

   Maksutavat

Käytämme maksuissa palveluntarjoajana Checkout Finland Oy:tä. Voit lukea Checkout Finlandin tarkat maksuehdot täältä: ​Checkout Finland Oy maksuehdot ​​​


Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Checkout Finlandin kautta. 

   Maksupalveluntarjoaja: Checkout Finland

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää. Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, on maksusi välitetty.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.


   Pankkimaksut
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti. 
Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.


   Luottokorttimaksut
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.


Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot. 

   Toimitusaika- ja tapa
Sähköinen valmennuksesi avautuu sivustolle, omalle käyttäjätilillesi maksun suoritettuasi. Mikäli valmennuksesi ei aukene tai löydy käyttäjätililtäsi, ota yhteyttä info@kelpaamo.

 

   Vaihto- ja palautusehdot

   Digitaaliset palvelut

Digitaalisten palvelujen (muun muassa Verkkovalmennukset) osalta 14 päivän peruuttamisaika lasketaan kyseistä palvelua koskevan sopimuksen tekemisestä.

Asiakkaalla ei kuitenkaan ole peruuttamisoikeutta silloin, jos palvelun toimittaminen aloitetaan asiakkaan suostumuksin ennen peruuttamisoikeudelle varatun ajan kulumista. Verkkovalmennuksen osalta palvelun toimittaminen katsotaan aloitetuksi silloin kun asiakkaan käyttäjätunnuksille luodaan käyttöoikeudet Verkkovalmennukseen tai mikäli tunnukset on luotu jo aiemmin, kun asiakas saa valmennusmateriaalinsa käyttäjätunnuksensa alle.

   Ongelmatilanteet

Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote tai palvelu taikka asiakas ei ole saanut tilaamaansa tuotetta tai palvelua, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@kelpaamo.fi


   Kelpaamo.fi:n vastuu ja turvallisuus

Valmennusten ja jäsenyyksien voimassaolon aikana toteutettavat harjoitukset tapahtuvat kaikissa tilanteissa osallistujan omalla vastuulla. Osallistuja on velvollinen huolehtimaan omista tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksista ja hän on tietoinen, ettei häntä ole vakuutettu kelpaamo.fi:n toimesta. 

Kelpaamo.fi:n valmennuksiin osallistuva vakuuttaa olevansa tietoinen valmennukseen liittyvistä riskeistä ja osallistuu valmennukseen omalla vastuullaan, vapauttaen samalla kelpaamo.fi ja jäljempänä Hieronta- ja valmennuspalvelut VenlAvaTrainingin toiminnassa mukana olevat henkilöt vastuusta (Mira Lattu, Tiina Lehtonen). 


   Tekijänoikeudet

Kelpaamo.fi omistaa kaiken sivuillaan olevan sisällön, eikä asiakkaalla ole lupa jakaa mitään valmennuksen sisältöä eteenpäin.


   Kelpaamon nettivalmennukset

Kelpaamo.fi nettivalmennuksiin voivat osallistua täysi-ikäiset henkilöt, joiden terveydentila hyvä. Alaikäisten osalta huoltaja voi omalla vastuullaan hyväksyä valmennukseen osallistumisen huollettavansa puolesta. Huoltaja vastaa viime kädessä jäsenyyteen perustuvista maksuvelvoitteista. Jäsenyyden alaikäraja on viisitoista (15) vuotta

   Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa hintojamme ja tilaus- ja toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.Maksamalla tilauksen, asiakas hyväksyy ehtomme. 

Ratkaisemattomat riitaisuudet kelpaamo.fi:n ja asiakkaan välillä ratkaistaan Turun käräjäoikeudessa. Kuluttajansuojalaissa tarkoitetulla kuluttajalla on kuitenkin oikeus nostaa kanne sen Suomessa sijaitsevan paikkakunnan käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä käyttäjällä on kotipaikka tai vakituinen asuinpaikka.

 

Kelpaamo.fi käsittelee käyttäjän henkilötietoja voimassa olevan tietosuojasäännösten ja tietosuojapolitiikkansa mukaisella tavalla. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme rekisteriseloste-sivulla.

>