Kelpaamon loppuvuoden tapahtumat

Pilottihintainen valmennus – 50% hintaan! Kokonaisvaltainen valmennus kipuilevalle. Voit kärsiä säryistä, jäykkyydestä, heijastekivuista, oikeastaan mistä vain kivuista. Jokaisen kanssa teemme henkilökohtaisen suunnitelman, jota toteutamme yhdessä. Palveluun sisältyy hierontaa, harjoitteita, rauhaa, liikettä. Motivaatio ja tahto on ainoat edellytykset mukaan. Laita viestiä mira@kelpaamo.fi jos kiinnostuit.

Vuodenvaihteessa alkaa hyvinvoinnin kohentamisbuumi. Kelpaamo tukee siinä, mutta kannustaa pysyvien muutosten tekemiseen. Mikäli koet avuntarvetta treenin, ravinnon, henkisen hyvinvoinnin tai näiden kaikkien parantamiseen, ole yhteydessä. Paikkoja henkilökohtaiseen valmennukseen on vapaana vain neljä. Mikäli kuitenkin pienryhmävalmennus kuulostaa sinun jutulta, on se mahdollista, koska tammikuussa startataan.

#kelpaamoTreenit jatkuvat tammikuussa myöskin. Niin sunnuntaisin 11-12, kuin perjantaisin 6.30-7.10 (8,-/kerta)

Treenit sisältävät toiminnallista ja kehonpainoa hyödyntävää kiertoharjoittelua, kehonhuoltoa, tekniikkaharjoittelua, hikeä, sykettä ja ennen kaikkea NAURUA, aivan huikeassa porukassa. Treenaamme ulkona ja sisällä. Koko kevään sunnuntaitreenit 179,- tai 13,- kerta (sisältää salimaksut).

Lahjakortit hierontaan ovat osoittautuneet odotetuiksi lahjoiksi, Kelpaamon lahjakortin saat joko fyysisenä lahjakorttia tai sähköisenä sähköpostiisi.

Laita viestiä osoitteeseen mira@kelpaamo.fi tai ota yhteyttä sivujen yhteydenottolomakkeen kautta, mikäli jokin yllä olevista asioista resonoi.

Ihanaa loppuvuotta! 

Ps. Muista hyödyntää vanhenevat Smartumit, Epassit ja Edenredit ja että #oletenemmänkuintarpeeksi