Harjoitusasiakkaaksi Psyykkisen valmentajan koulutukseen?

Lokakuussa olisi paikka vapaana viiden kerran valmennussuhteeseen. Matka dokumentoidaan ja se tulee omemaan koulutukseni lopputyö. Valmistun vuoden 2025 psyykkisen valmentajan tutkintoon Turun kesäyliopistosta. Sinulla voi olla ihan perus arjen haasteita, haasteita työelämässä, elämänhallinnassa, fyysisen ja psyykkisen elon varrella voi olla asioita joihin haluat löytää helpotusta, vastauksia, ratkaisuja tai voit vielä miettiä mihin kaipaisit apua. Pääasia on, että kaipaisit muutosta ja olet valmis sitoutumaan prosessiin kanssani. 

Hinta harjoitusasiakkaalle koko valmennuksesta on vain 150,- eli ei paljon mitään. 

Jos kiinnostuit, laita viestiä mira@kelpaamo.fi ja sovitaan jatkosta!

Kelpaamo Lomailee ensimmäisen pätkänsä 10.6.-26.6.

Ajanvaraus toimii tutusti osoitteessa www.booksalon.fi/kelpaamo